STORAGE UNIT

CHAT BOARD® Storage Unit, i et tidsløst og strømlinet design af ARDE design studio, er en funktionel 2-rums opbevaringsenhed til alt dit CHAT BOARD® tilbehør. Den fås i 2 forskellige versioner, der hver især på bedst mulige vis matcher hvert af vore produkter og gør det nemt at holde orden og styr på penne, erasers og ekstra magneter.

CHAT BOARD® Storage Unit er fremstillet i sprøjtestøbt ABS plast og pulverlakeret stål, hvilket gør den lige så holdbar, som den er funktionel.

Læs mere

CHAT BOARD® Storage Unit

CHAT BOARD Storage Unit drawings

Magnetisk

Størrelse (mm)
Vægt (kg)
B x H x D
205 x 120 x 95
0.50

Hanger

Størrelse (mm)
Vægt (kg)
B x H x D
205 x 125 x 100
0.45

Produktdetaljer

  • Opbevaringsskål: Sprøjtestøbt ABS plast
  • Beslag (Hanger): Pulverlakeret stål
  • 2 standard farver (RAL 9003 Signal White eller RAL 9005 Jet Black)

Cases

Designer

René Hougaard ARDE design studio

ARDE

Mød designerne

ARDE blev grundlagt i 2014 af arkitekt René Hougaard og arbejder ud fra en klart defineret design filosofi, som beskrevet i deres manifest:

Kreativ samvittighed
Vi tænker på planeten. I vores arbejde gør vi en stor indsats for at skabe designs, der er med til at drive bæredygtig forandring. Dette er vores pligt, både som designere og mennesker.

Cirkulær tankegang
Vi tænker den cirkulære livscyklus ind i vores design proces. Vi skaber designs, der fungerer fra idé til prototype, til produktion, og til produktet tages i brug, og tænker ind, hvad der sker, når det skal vedligeholdes eller genbruges.

Se fremad og opad
I vores arbejde udfordrer vi grænserne for design. Vi udforsker nye behov og tendenser. Vi undersøger, hvordan nye og eksisterende materialer kan anvendes og kombineres og pege i nye retninger. Vi udforsker nye formsprog, og vi flytter grænserne for fremstillingsprocesser. Med dette kreative mindset designer vi produkter, der omdanner nye menneskelige ønsker og behov til umiddelbare forbrugervalg.

Realiser og reager
Designstudiet stræber efter en forståelse for en verden under konstant udvikling. Vi ønsker at møde vores omgivelser med et åbent sind for bedst muligt at kunne respondere på ændringer i den sociale og kulturelle adfærd. Det store potentiale befinder sig i krydsfeltet mellem udviklende forbrugerbehov og industrielle løsninger.

At designe begær
Godt design skal være smukt. Vi anerkender vigtigheden at en kunstnerisk tilgang, når det handler om at skabe godt design. Opfattelsen af skønhed er relateret til parametre som proportion, detalje, kontrast, enkelthed, materialitet og en følelse af noget nyt og friskt. Med udgangspunkt i erfaring og teoretisk viden kombinerer vi disse ingredienser for at opnå det attråværdige.

Værdiskabelse
Godt design konstrueres ud fra logiske principper. Enkelthed skaber værdi omkring designet. Vi går langt for at eliminere det overflødige og identificere det nødvendige.

Anvendelighed
Godt design er funktionelt og har et formål. Vores arbejde skal forbedre livet. Nogle gange er forbedringer små, men de er altid et skridt i retning af en lysere fremtid.