CLASSIC CRAFTED KEEPER

Fuldend dit CHAT BOARD® produkt med Classic Crafted Keeper, en magnetisk penneholder, smukt udformet i egefinér. Keeperen er fuldt fleksibel og nem både at fastgøre og løsne, og den kan placeres på enhver magnetisk CHAT BOARD overflade og flyttes rundt alt efter humør og omstændigheder.

Keeper er udført i finér i eg natur eller sortlakeret ask.

Læs mere

CHAT BOARD® Classic Crafted Keeper

CHAT BOARD Classic Crafted Keeper
Størrelse (mm)
Vægt (kg)
B x H x D
100 x 100 x 70
0.3

Produktdetaljer

  • Ydre skal: Egefinér (klar, matlakeret) eller askefinér (sort, matlakeret)
  • Indre del: Pulverlakeret stål

Cases

Designer

Claus Brandt-Jakobsen

Claus Jakobsen

Mød designeren

Med en baggrund som møbelsnedker tog Claus Jakobsen i 2004 afgang fra Danmarks Designskole, og han har lige siden været en af de drivende kræfter på den danske designscene.

I sine otte år som Design Manager hos HAY, efterfulgt af tre år som Product Manager for Muuto har Claus Jakobsen spillet en nøglerolle i fornyelsen af den danske møbel- og designindustri, bevidnet af en imponerende portefølje af moderne designklassikere.

I 2015 allierede Jakobsen sig med den mangeårige ven og design-kollega, Jens Kajus, og grundlagde det københavnske designstudie, Million, hvor deres fælles idealer for at skabe designs, der er tilpasset den menneskelige skala, udelukkende i materialer af højeste kvalitet og ud fra præcise æstetiske principper, har givet form til en omfattende serie af ikoniske designs, der har fundet vej til prestigeprojekter over hele verden.

Siden 2021 har Claus Jakobsen været Head of Design CHAT BOARD som, hvor han står i spidsen for firmaets udvikling mod at have det gode design i absolut fokus i dets erklærede mission om at levere smukke, nytænkende og funktionelle løsninger til et professionelt marked i konstant bevægelse.