Bæredygtighed

Bæredygtighed fra tanke til handling

Som producenter har vi et særligt ansvar for at angribe globale udfordringer og gøre, hvad vi kan for at være en del af løsningen i stedet for problemet.

Med fokus på bæredygtige fremstillingsmetoder med genanvendelige komponenter, dokumenteret materialesikkerhed og -sundhed, samt et energiforbrug der hovedsageligt stammer fra vedvarende kilder, kan vi bidrage til en cirkulær økonomi, hvor produkter indgår i en livscyklus af konstant genanvendelse og recirkulering og på den måde omdanne affald til værdi.

Mere om bæredygtighed

UNIVERSALLØSNINGENS UTOPI

Vi er specialister i skræddersyede løsninger

Hos CHAT BOARD ved vi, at ikke to kunder eller projekter er ens, og for at imødekomme den stigende efterspørgsel på skræddersyede løsninger, har vi specialiseret os i at levere tilpassede versioner af vores produkter, afstemt efter den enkelte kundes specifikationer. Vi har både viden og værktøjer til at gøre din idé til virkelighed, og uanset om det drejer sig om et særligt farvematch, et påtrykt logo eller specialfremstillede glasinstallationer i større skala, går vi altid det ekstra skridt for at sikre, at det endelige resultat er i overensstemmelse med den oprindelige vision, helt ned til mindste detalje.

Vi byder enhver udfordring velkommen, og intet projekt er for stor, eller for småt, til at få vores fulde opmærksomhed.

Mere om CHAT BOARD specialløsninger
CHAT BOARD hand finishing
CHAT BOARD produktoversigt 2021 dansk

Produktoversigt 2021

Få et samlet overblik over hele kollektionen

Download

Kundereferencer

Vores klientel omfatter store, internationale virksomheder og organisationer, små virksomheder og private kunder over hele verden.

Sign up to our newsletter

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at info@chat-board.dk. Your information will be handled with great consideration and respect.