Nyhed

Dynamic Flex Wall

Vores historie

Den originale magnetiske glastavle

Som den første og originale af sin slags så den magnetiske CHAT BOARD® glastavle dagens lys i 2003, da den erfarne glasspecialist Hans Henning Jensen og hans datter Josefine Honoré, der havde en ledende stilling i hotelbranchen, gik sammen om at udvikle et smukt og funktionelt alternativ til det konventionelle whiteboard. Det nye produkt skulle i al sin enkelthed løfte skrivetavlen fra dens status som et ”nødvendigt onde” til at blive et attraktivt designobjekt, der ville inspirere og stimulere den analoge, visuelle kommunikation mellem mennesker. Udover at sætte helt nye standarder som den første ”svævende”, magnetiske glastavle uden synligt ophæng, kom tavlen til at inspirere til en ny indretningstendens inden for anvendelsen af kulørte glasflader som fremtrædende designelement.

Fra lanceringen af den første væghængte tavle er både firma og sortiment fortsat med at vokse, og kollektionen består i dag af et stort udvalg af komplementerende produkter, der efterspørges af kunder i hele verden.

CHAT BOARD er stadig et familiefirma, og de fortsætter rejsen i samme ånd, som den blev påbegyndt.

Mere om os
CHAT BOARD founders Hans Henning Jensen and Josefine Honoré

Bæredygtighed

Fra tanke til handling

Som producenter har vi et særligt ansvar for at angribe globale udfordringer og gøre, hvad vi kan for at være en del af løsningen i stedet for problemet.

Med fokus på bæredygtige fremstillingsmetoder med genanvendelige komponenter, dokumenteret materialesikkerhed og -sundhed, samt et energiforbrug der hovedsageligt stammer fra vedvarende kilder, kan vi bidrage til en cirkulær økonomi, hvor produkter indgår i en livscyklus af konstant genanvendelse og recirkulering og på den måde omdanne affald til værdi.

Læs mere

Universalløsningernes utopi

Vi er specialister i skræddersyede løsninger

Hos CHAT BOARD ved vi, at ikke to kunder eller projekter er ens, og for at imødekomme den stigende efterspørgsel på skræddersyede løsninger, har vi specialiseret os i at levere tilpassede versioner af vores produkter, afstemt efter den enkelte kundes specifikationer. Vi har både viden og værktøjer til at gøre din idé til virkelighed, og uanset om det drejer sig om et særligt farvematch, et påtrykt logo eller specialfremstillede glasinstallationer i større skala, går vi altid det ekstra skridt for at sikre, at det endelige resultat er i overensstemmelse med den oprindelige vision, helt ned til mindste detalje.

Vi byder enhver udfordring velkommen, og intet projekt er for stor, eller for småt, til at få vores fulde opmærksomhed.

 

Mere om CHAT BOARD skræddersyet
CHAT BOARD hand finishing

Kundereferencer

Vores klientel omfatter store, internationale virksomheder og organisationer, små virksomheder og private kunder over hele verden.

Sign up to our newsletter

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at info@chat-board.dk. Your information will be handled with great consideration and respect.