DISCØ

Den nye CHAT BOARD® DISCØ [di·skow] kollektion er en frisk og let flirtende tilføjelse til repertoiret af uundværligt tilbehør til din glastavle. Formerne er skabt til den menneskelige hånd, og den betryggende bløde og varme overflade i træets rundinger gør både seriens eraser og magneter til en udsøgt fornøjelse at håndtere.

Den magnetiske DISCØ eraser holder en CHAT BOARD® pen med et sikkert greb, og den er elegant og trofast ledsaget af fem medfølgende magneter i samme elegant underspillede designsprog som deres forbillede.

Lad dig rive med af den nye DISCØ-feber og lad de groovy bevægelser glide bekymringsfrit hen over dit CHAT BOARD® produkt.

DISCØ er udført i massiv eg, og den fås i både natur og sort, begge med en berøringsvenlig mat lakeret overflade.

Vi anbefaler at varme op med det essentielle DISCØ sæt, der indeholder 1 eraser og 5 magneter. Begge dele kan desuden købes individuelt, og magneten i sæt med 10 styks.

Læs mere

CHAT BOARD® DISCØ

CHAT BOARD DISCØ eraser and magnet drawings

DISCØ

Størrelse (mm)
Ø x D
DISCØ Eraser
80 x 24
DISCØ Magnet
19 x 24

Produktdetaljer

  • Materialer: Massiv eg, behandlet med mat, klar PU-lak eller mat, sort PU-lak
  • Magnetisk
  • Filtpuder i sort filt (2 ekstra filtpuder inkluderet med eraseren)
  • Fås i 2 standard finishes

Farver

Eg

 

Eg - natur

 

Eg - sort

Designer

Claus Brandt-Jakobsen

Claus Jakobsen

Mød designeren

Med en baggrund som møbelsnedker tog Claus Jakobsen i 2004 afgang fra Danmarks Designskole, og han har lige siden været en af de drivende kræfter på den danske designscene.

I sine otte år som Design Manager hos HAY, efterfulgt af tre år som Product Manager for Muuto har Claus Jakobsen spillet en nøglerolle i fornyelsen af den danske møbel- og designindustri, bevidnet af en imponerende portefølje af moderne designklassikere.

I 2015 allierede Jakobsen sig med den mangeårige ven og design-kollega, Jens Kajus, og grundlagde det københavnske designstudie, Million, hvor deres fælles idealer for at skabe designs, der er tilpasset den menneskelige skala, udelukkende i materialer af højeste kvalitet og ud fra præcise æstetiske principper, har givet form til en omfattende serie af ikoniske designs, der har fundet vej til prestigeprojekter over hele verden.

Siden 2021 har Claus Jakobsen været Head of Design CHAT BOARD som, hvor han står i spidsen for firmaets udvikling mod at have det gode design i absolut fokus i dets erklærede mission om at levere smukke, nytænkende og funktionelle løsninger til et professionelt marked i konstant bevægelse.