MOVE ACOUSTIC

CHAT BOARD® kombinerer på elegant vis den magnetiske skrivetavle i glas med et klasse-A kategoriseret akustikpanel i to perfekt proportionerede mobile rumdelere, specielt udformet til at skabe multifunktionelle og kreative rum i rummet. Smukt polstret i Remix Screen eller Relate Screen tekstil fra Kvadrat, og med et enestående ”stabelbart” stel, som gør det muligt at opbevare adskillige enheder på meget lidt plads, forener Move Acoustic både stil og substans uden antydning af kompromis.

Den skrivbare glasflade danner den ideelle baggrund for frit flydende brainstorm seancer og udgør det oplagte samlingspunkt for udveksling af ideer og information i møderummet, det åbne kontor eller undervisningslokalet, mens det høj-effektive akustikpanel sørger for at holde visuel og auditiv balance i kommunikationen.

Move Acoustic er særligt udviklet til at levere fleksibilitet på alle parametre, og den større version fås således i en række forskellige varianter, der gør det muligt at kombinere form of funktion til individuelle løsninger, der tilgodeser den enkelte arbejdsplads.

Læs mere

CHAT BOARD® Move Acoustic

CHAT BOARD Move Acoustic drawing, black

Move Acoustic - med glastavle og akustikpanel

Størrelse (mm)
Størrelse (mm)
Vægt (kg)
panel
total
B x H x D
B x H x D
1200 x 1500 x 75
1500 x 1900 x 480
65.00

Move Acoustic Slim - med glastavle og akustikpanel

Størrelse (mm)
Størrelse (mm)
Vægt (kg)
panel
total
B x H x D
B x H x D
600 x 1500 x 75
600 x 1900 x 480
34.00

Produktdetaljer

 • 4 mm hærdet sikkerhedsglas i overensstemmelse med de højeste kvalitetskrav
 • Magnetisk
 • Glastykkelse: 4 mm
 • Bløde C-kanter
 • Hjørner: 4 mm radius
 • Akustikpanel: Klasse A Ecophon AkustoTM
 • Den brede version er klargjort til montering af TV-ophæng (ikke inkluderet)
 • Stel: Pulverlakeret aluminium med bremsehjul (RAL 9005 Jet Black)
 • 25 standard glasfarver
 • Tekstil: Remix Screen eller Relate Screen fra Kvadrat
 • 12 standard tekstilfarver
 • 2 standard sitørrelser

Muligheder for specialløsninger

 • Mat glas
 • Glas i enhver standard NCS eller RAL farve
 • Andre farver i Remix Screen eller Relate Screen tekstil fra Kvadrat
 • Printet glas

FARVER

Farver har en enestående evne til at forme og skabe stemninger i ethvert rum, og vi har sammensat en standard pallette af unikke nuancer, der alle er skabt til at blande og matche og dermed komplementere dit individuelle design.

Har du behov for at få en farve lavet specielt til dine omgivelser, eller til at matche et firmalogo e.l., kan alle vores produkter naturligvis leveres i enhver standard NCS eller RAL farve, der kan anvendes til glas.

Glas

 

Stone

41 MTSTO

 

Nude

25 MTNU

 

Sand

31 MTSA

 

Mocca

12 MTM

 

Petal

42 MTPE

 

Blush

32 MTBL

 

Plum

33 MTPLU

 

Ruby

34 MTRU

 

Red

11 MTR

 

Orange

10 MTO

 

Yellow

24 MTY

 

Lily

36 MTLI

 

Khaki

27 MTK

 

Army Green

37 MTAG

 

Pine

43 MTPI

 

Ink

40 MTIN

 

Denim

38 MTDE

 

Lavender

21 MTL

 

Sky Blue

39 MTSB

 

Light Blue

15 MTLB

 

Pure White

14 MTPW

 

Black

18 MTS

 

Dark Grey

5 MTDG

 

Dove

35 MTDO

 

Grey

5 MTG

Tekstil fra Kvadrat

 

Relate Screen

0128

 

Relate Screen

0158

 

Relate Screen

0718

 

Relate Screen

0178

 

Relate Screen

0778

 

Relate Screen

0948

 

Remix Screen

0818

 

Remix Screen

0908

 

Remix Screen

0128

 

Remix Screen

0158

 

Remix Screen

0148

 

Remix Screen

0608

Cases

Designer

René Hougaard ARDE design studio

ARDE

Mød designerne

ARDE blev grundlagt i 2014 af arkitekt René Hougaard og arbejder ud fra en klart defineret design filosofi, som beskrevet i deres manifest:

Kreativ samvittighed
Vi tænker på planeten. I vores arbejde gør vi en stor indsats for at skabe designs, der er med til at drive bæredygtig forandring. Dette er vores pligt, både som designere og mennesker.

Cirkulær tankegang
Vi tænker den cirkulære livscyklus ind i vores design proces. Vi skaber designs, der fungerer fra idé til prototype, til produktion, og til produktet tages i brug, og tænker ind, hvad der sker, når det skal vedligeholdes eller genbruges.

Se fremad og opad
I vores arbejde udfordrer vi grænserne for design. Vi udforsker nye behov og tendenser. Vi undersøger, hvordan nye og eksisterende materialer kan anvendes og kombineres og pege i nye retninger. Vi udforsker nye formsprog, og vi flytter grænserne for fremstillingsprocesser. Med dette kreative mindset designer vi produkter, der omdanner nye menneskelige ønsker og behov til umiddelbare forbrugervalg.

Realiser og reager
Designstudiet stræber efter en forståelse for en verden under konstant udvikling. Vi ønsker at møde vores omgivelser med et åbent sind for bedst muligt at kunne respondere på ændringer i den sociale og kulturelle adfærd. Det store potentiale befinder sig i krydsfeltet mellem udviklende forbrugerbehov og industrielle løsninger.

At designe begær
Godt design skal være smukt. Vi anerkender vigtigheden at en kunstnerisk tilgang, når det handler om at skabe godt design. Opfattelsen af skønhed er relateret til parametre som proportion, detalje, kontrast, enkelthed, materialitet og en følelse af noget nyt og friskt. Med udgangspunkt i erfaring og teoretisk viden kombinerer vi disse ingredienser for at opnå det attråværdige.

Værdiskabelse
Godt design konstrueres ud fra logiske principper. Enkelthed skaber værdi omkring designet. Vi går langt for at eliminere det overflødige og identificere det nødvendige.

Anvendelighed
Godt design er funktionelt og har et formål. Vores arbejde skal forbedre livet. Nogle gange er forbedringer små, men de er altid et skridt i retning af en lysere fremtid.