mød Dynamic

CHAT BOARD Dynamic Wood Acoustic Full Coverage and Shelf in Oak with Black glass

 

I CHAT BOARD® Dynamic, designet af Claus Brandt-Jakobsen, smelter det uundværlige kontortilbehør sammen med fuldgyldig møblering i et nøje komponeret system, der er udviklet til at skabe fleksible, frit bevægelige og multifunktionelle dimensioner til kontormiljøer, uddannelsesinstitutioner og kreative rum.

Dynamic er både tidløs og omstillingsparat af natur. Kollektionen er skabt til at tilgodese en arbejdende verden midt i en digital tidsalder, men den er formgivet i overensstemmelse med en dyb værdsættelse af menneskets fundamentale behov for at udtrykke sig analogt.

Med udgangspunkt i tre grundtemaer og to basisvarianter tilbyder Dynamic kollektionen seks forskellige selvstændige enheder, der hver tilbyder en række egenskaber og funktioner, der gør dem i stand til både at fungere enkeltvis og til at indgå i partnerskaber med flere enheder og på den måde forme og definere foranderlige rum i rummet.

Dynamic er udviklet til at give arkitekter og indretningsdesignere mulighed for at skabe individuelle og skræddersyede løsninger, og kollektionen tilbyder derfor en bred pallette af mulige kombinationer med stor valgfrihed på tværs af materialer, stofligheder og farver.

 

CHAT BOARD Dynamic key theme overview - detail

 

TRE GRUNDTEMAER

 

CHAT BOARD Dynamic Wood Acoustic Full Coverage in white spruce and Pure White glass

 

CHAT BOARD Dynamic Woody Acoustic Shelf Oak with Pure White glass

I. Dynamic Wood Acoustic

 

I Dynamic Wood Acoustic’s for- og bagpaneler forenes elegante, massive trælameller med den bløde effektivitet fra akustisk filt i en komposition, der på fineste vis kontrasterer glastavlens glatte overflade.

Vælg mellem Full Coverage og Shelf, eller kombiner begge versioner til flerdimensionelle rumligheder.

 

download produktspecifikationer

 

 

 

 

 

 

 

 

CHAT BOARD Dynamic Fabric Acoustic Full Coverage interior image

 

CHAT BOARD Dynamic Fabric Acoustic Shelf White Spruce with Pure White glass

II. Dynamic Fabric Acoustic

 

Dynamic Fabric Acoustic er fuldt dedikeret til lyddæmpning og skaber den perfekte balance mellem overflader med smukt tekstilbeklædte akustiske paneler i klasse A.

Opnå den fulde akustiske effekt med Full Coverage og tilføj Shelf for 360° funktionalitet.

 

download produktspecifikationer

 

 

 

 

 

 

 

CHAT BOARD Dynamic Wood Veneer Full Coverage interior image

 

CHAT BOARD Dynamic Wood Veneer Shelf interior image

III. Dynamic Wood Veneer

 

Dynamic Wood Veneer er en hyldest til træets varme stoflighed og betryggende soliditet, og den udgør en raffineret indramning af glasset, samtidig med at den giver mulighed for at integrere en flad-skærm i en visuelt harmonisk løsning, der imødekommer både digital og analog kommunikation.

Opnå væg-til-væk funktionalitet med en kombination af Full Coverage og Shelf.

 

download produktspecifikationer

 

 

 

 

 

 

 

X

TO BASISVARIANTER

 

CHAT BOARD Dynamic base varieties

 

CHAT BOARD Dynamic Full Coverage overview image

Full Coverage

 

Dynamic Full Coverage varianterne er alle skabt til at levere mobil rumdeling i fuld skala, med en indbygget glastavle på den ene side og dit valg af funktionel overflade på den anden.

 

download produktspecifikationer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CHAT BOARD Dynamic Shelf overview

Shelf

 

Dynamic Shelf varianterne kombinerer på snedig vis den agile fleksibilitet fra en bevægelig rumdeler med et anvendeligt hyldesystem og giver dermed lige dele opbevaring og skriveflade i et design, hvor de to sider spejler hinanden og på lige fod tilgodeser begge sider.

 

download produktspecifikationer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

=

SEKS SELVSTÆNDIGE ENHEDER

 

CHAT BOARD Dynamic unit overview

 

SKABEREN

 

Claus Brandt-Jakobsen Claus Brandt-Jakobsen

 

Med en baggrund som møbelsnedker tog Claus Brandt-Jakobsen i 2004 afgang fra Danmarks Designskole, og han har lige siden været en af de drivende kræfter på den danske designscene.

I sine otte år som Design Manager hos HAY, efterfulgt af tre år som Product Manager for Muuto har Claus Brandt-Jakobsen spillet en nøglerolle i fornyelsen af den danske møbel- og designindustri, bevidnet af en imponerende portefølje af moderne designklassikere.

I 2015 allierede Brandt-Jakobsen sig med den mangeårige ven og design-kollega, Jens Kajus, og grundlagde det københavnske designstudie, Million, Million, hvor deres fælles idealer for at skabe designs, der er tilpasset den menneskelige skala, udelukkende i materialer af højeste kvalitet og ud fra præcise æstetiske principper, har givet form til en omfattende serie af ikoniske designs, der har fundet vej til prestigeprojekter over hele verden.

Siden 2021 har Claus Brandt-Jakobsen delt sin tid mellem Million og CHAT BOARD som Head of Design, hvor han står i spidsen for firmaets udvikling mod at have det gode design i absolut fokus i dets erklærede mission om at levere smukke, nytænkende og funktionelle løsninger til et professionelt marked i konstant bevægelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DYNAMIC DOWNLOADS:

produktspecifikationer

billeder

 

KONTAKT DIN LOKALE CHAT BOARD REPRÆSENTANT FOR MERE INFORMATION