Historien | CHAT BOARD®

Vores glasopslagstavler giver helt nye muligheder for at kombinere dekoration og design af moderne hovedkvarterer og private hjem.

CHAT BOARD® | Historien

 

Firmaet

Focus Products A/S blev grundlagt i 1982 af glasspecialisten Hans Henning Jensen. Hovedvægten dengang lå på produktion af skærmfiltre fremstillet af specialglas lamineret med optiske coatings.


Idéen

I 2003 trådte Josefine Honoré ind i firmaet og havde en idé om at kombinere sin fars omfattende glastekniske erfaring og hendes sans for indretning og design. Dette blev starten på udviklingen af CHAT BOARD® Classic i form af en helt unik og moderne magnetisk glas opslagstavle. Et nyt originalt dansk designet produkt var hermed skabt.


Gennembruddet

CHAT BOARD® Classic blev meget hurtigt et efterspurgt produkt af bl.a. arkitekter, indretningsarkitekter og privatpersoner til udsmykning og indretning af moderne virksomhedsdomiciler og private hjem.

I dag producerer Focus Products, udover det originale CHAT BOARD® Classic, også mobile tavler, garderober, plannere, glasborde, projektionslærreder, glashylder, kundespecifikke design løsninger såvel som produkter med print på glas. Design og produktudvikling foretages i tæt samarbejde mellem far og datter, men også med unge og anerkendte danske designere.

CHAT BOARD® er i dag vokset til at være et internationalt designbrand med eksport til hele verden.